eNyhetsbrev

De senaste ERP och PLM nyheterna direkt hem i brevlådan!

Anmäl dig i enkäten till höger och få en årsprenumeration av VerkstadsForums pappersupplaga med 8 nummer, för bara 390:-

I VerkstadsForums pappersupplaga följer vi med i allt som händer inom ERP-, PLM-, CAx- och automationsbranscherna. Men vad skiljer egentligen papperstidningen från vårt övriga utbud? Man skulle kunna uttrycka det så här: Vår internetsajt förmedlar de snabba nyheterna och i PLM TV möter Du de mest intressanta personerna och företagen i livereportage och intervjuer. Medan vi i pappersupplagan tar Dig med på djupet i det industriella IT-stödets utveckling. Utan att för den skulle bli komplexa och otillgängliga. Vi analyserar ERP-, PLM-, CAx- och automationsområdenas aktörer, deras mjukvaror och vi undersöker hur de fungerar i verkligheten, ute på företagen, på olika avdelningar, med olika intressen. Och i en multiapplikationsmiljö som just nu befinner sig under kraftfull påverkan från globaliseringens effekter och teknologisk plattformsutveckling: Molnet, sociala medier som Facebook, LinkedIn och Twitter.
Det är ju ändå i detta som spetsteknologin slutligen landar. I en verklighet som inte alltid direkt tar till sig den nya sköna IT-världens alla vinster. Då gäller det att ha perspektiv på vad som är möjligt. På vad som är optimalt. I VerkstadsForums pappersupplaga tillvaratar vi magazinets möjligheter att skapa eftertanke. Välkommen som läsare!
Verdi Ogewell/Chefredaktör